Even voorstellen

Mijn naam is Melissa Somhorst. In mei 2013 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met een onafhankelijk bureau voor administratieve, organisatorische, management- en marketingondersteuning.

Met ruim twaalf jaar ervaring in diverse ondersteunende functies in uiteenlopende branches, van sportsector tot aan civiele techniek en van groothandel tot aan financiële dienstverlening, heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. 

Mijn kracht is mijn veelzijdigheid, waardoor ik op eenvoudige wijze verbindingen leg tussen de verschillende disciplines binnen de organisatie en u daadwerkelijk kan ontzorgen. Een proactieve en servicegerichte houding is waar ik voor sta met oog voor detail.

 

Persoonlijke benadering

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, werk ik nauw samen met een aantal specialisten uit het vakgebied. Maar altijd staat het persoonlijke contact met u voorop.

Heeft u interesse? In een geheel vrijblijvend gesprek bespreek ik graag met u de mogelijkheden.

Somhorst Office Support -  info@somhorstofficesupport.nl -  tel. +31(0)6 290 33 569

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 57898383.

 

Privacy Statement Somhorst Office Support

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken door hieronder onze privacy statement te downloaden. En via de link https://nl.simplesite.com/pages/privacy-policy.aspx kunt u het privacybeleid van onze webhostingpartij nalezen.

Privacy Statement- Somhorst Office Support