Interim

Als financial professional ben ik inzetbaar voor interimopdrachten in het financiële vakgebied voor langere of kortere periode. Of het nu gaat om tijdelijke overbrugging van openstaande vacatures, ter vervanging van een zieke medewerker of omdat u gewoonweg extra capaciteit nodig heeft in verband met een piek in de werkdruk op uw afdeling.

Maar ook voor het implementeren, inrichten en optimaliseren van uw financiële (informatie)systemen en de interne controle hierop kunt u bij Somhorst Office Support terecht.

 

Administratie

Administratie

Of het nu gaat om het invoeren of controleren van gegevens of het opstellen van periodieke overzichten. Van het inrichten tot aan het optimaliseren en bijhouden Somhorst Office Support staat u bij met raad en daad bij het voeren van uw boekhouding. Zo heeft u altijd de beschikking over de meest actuele cijfers.

Tevens kan Somhorst Office Support u ondersteunen bij (de voorbereiding van) uw jaarrekening, loonaangiften, btw-aangiften, aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. 

 

Managementondersteuning

Managementondersteuning

Somhorst Office Support kan u o.a. van dienst zijn bij:

 • het verzorgen van de in- en uitgaande correspondentie
 • agendabeheer en telefonie
 • het voorbereiden en notuleren van vergaderingen
 • het boeken van hotelovernachtingen, lunches en (vergader)accommodaties
 • het bestellen van kantoorartikelen, drukwerk en relatiegeschenken
 • het voorbereiden en organiseren van seminars en andere bijeenkomsten
 • leiding geven aan het secretariaat

 

Data entry

Data entry

Somhorst Office Support kan u tevens van dienst zijn bij alle 'repeterende' werkzaamheden, zoals: 

 • het omzetten van 'paper based' informatie naar digitale informatie
 • het verwerken van gegevens in geautomatiseerde systemen
 • het scannen van (digitale) documenten
 • het aanvullen en verbeteren van (digitale) gegevensbestanden
 • (digitale) archivering en dossiervorming
 • het opmaken van rapporten en (Power Point) presentaties

Marketingondersteuning

Marketingondersteuning

Ook met het voorbereiden en intitiëren van diverse promotionele activiteiten en verkoopacties (zowel online als offline), organiseren van beurzen, seminars en andere evenementen en relatiebeheer helpt Somhorst Office Support u graag verder.

Met een uitgebreid netwerk aan marketingspecialisten is Somhorst Office Support tegelijkertijd uw partner in marketing voor ondernemers die geen marketing in huis hebben of (tijdelijk) extra expertise nodig hebben om commercieel succesvol(ler) te zijn. 

Projectondersteuning

Somhorst Office Support assisteert u bij het opstellen van projectplanningen en - budgetten en de bewaking ervan. Daarnaast verzorgt Somhorst Office Support uw projectadministratie en draagt zij zorg voor het opstellen van de periodieke projectrapportages, projectfacturering en archivering, de registratie van de uren- en materiaalverplichtingen en de communicatie naar alle betrokken partijen.

 

Overige diensten

Overige diensten

De hierboven genoemde werkzaamheden zijn slecht een greep uit het brede scala aan werkzaamheden waarmee Somhorst Office Support u van dienst kan zijn. En u heeft hierbij altijd de keuze om (een gedeelte van) de werkzaaheden zelf te (blijven) doen of deze volledig uit te besteden.

In het eerste geval begeleidt Somhorst Office Support u middels praktische tips en in begrijpbare taal om uw werkzaamheden zelf in te richten en te beheren. In het laatste geval neemt Somhorst Office Support uw werkzaamheden volledig uit handen. Het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. 

 

 

 

 

Somhorst Office Support -  info@somhorstofficesupport.nl -  tel. +31(0)6 290 33 569

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 57898383.

 

Privacy Statement Somhorst Office Support

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken door hieronder onze privacy statement te downloaden. En via de link https://nl.simplesite.com/pages/privacy-policy.aspx kunt u het privacybeleid van onze webhostingpartij nalezen.

Privacy Statement- Somhorst Office Support