Welkom bij Somhorst Office Support

"Een goede administratie en backoffice vormen de basis voor uw organisatie en helpen u om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, daarop in te spelen en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen." 

Vergt dit te veel van uw tijd? Somhorst Office Support verzorgt desgewenst uw administratie of back office.

Maar ook als u tijdelijk een paar extra handen nodig heeft, kunt u bij Somhorst Office Support terecht. Somhorst Office Support biedt u de helpende hand wanneer u op zoek bent naar tijdelijke overbrugging van openstaande vacatures, tijdelijke vervanging van vaste medewerkers in verband met ziekte, zwangerschap of als u gewoonweg extra capaciteit nodig heeft in verband met een piek in de werkdruk binnen uw organisatie.

Met een brede ervaring in uiteenlopende branches, nauwe samenwerking met specialisten uit het vakgebied en een organisatie die, net als de uwe, te maken heeft met alle facetten van het ondernemerschap, nemen wij u graag werk uit handen.

Zo kunt u uw tijd besteden aan werkzaamheden waar u goed in bent en succesvol ondernemen.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken, neem dan contact met mij op per mail of telefoon.

Somhorst Office Support -  info@somhorstofficesupport.nl -  tel. +31(0)6 290 33 569

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 57898383.

BTW-nummer: NL001891278B34 

Privacy Statement Somhorst Office Support

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees hoe wij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken door hieronder onze privacy statement te downloaden. En via de link https://nl.simplesite.com/pages/privacy-policy.aspx kunt u het privacybeleid van onze webhostingpartij nalezen.

Privacy Statement- Somhorst Office Support