Welkom bij Somhorst Office Support

"Een goede administratie en backoffice vormen de basis voor uw onderneming en helpen u om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, daarop in te spelen en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen." 

Heeft u geen zin om hier tijd voor vrij te maken of komt u er gewoonweg niet aan toe? Somhorst Office Support verzorgt desgewenst uw volledige administratie of back office. Maar ook als u tijdelijk een paar extra handen nodig heeft kunt u bij Somhorst Office Support terecht.

Somhorst Office Support biedt u de helpende hand wanneer u op zoek bent naar (tijdelijke) ondersteuning op het gebied van administratie, office management, marketing en projectbeheer.

Met een brede ervaring in uiteenlopende branches, nauwe samenwerking met specialisten uit het vakgebied en een organisatie die, net als de uwe, te maken heeft met alle facetten van het ondernemerschap, neem ik u graag het werk uit handen.

Zo krijgt u de ruimte om succesvol te ondernemen!

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken, neem dan contact met mij op per mail of telefoon.

Somhorst Office Support -  info@somhorstofficesupport.nl -  tel. +31(0)6 290 33 569

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Brabant onder nummer 57898383.